Zondag speelt de eerste ploeg een levensbelangrijke wedstrijd. Belangrijk voor de toekomst van KSVR en dus bijgevolg ook voor onze jeugd.

Het jeugdbestuur wil daarom op zondag de jeugd massaal op Schiervelde aanwezig, samen met ouders, familie, broers, zussen eventueel vrienden. Om die reden kan iedere jeugdspeler, afgevaardigde, trainer GRATIS kaarten verkrijgen bij Hans van de kantine.

Om die reden werd door de ouderraad beslist om OLTEGOARE ROESELARE de krachten en energie te bundelen en de afsluitdag op zaterdag (ONS EK) te annuleren.

 We houden in de plaats een groots familiefeest voor kindjes op zondag. De parking van het jeugdcomplex zal vol staan met springkastelen. Er zal iets kunnen gegeten worden, er zal iets kunnen gedronken worden. De jeugdkantine zal geopend zijn. 

Als extra zullen die zondag ook de stickers van de Paniniboeken kunnen gekocht worden in een speciaal standje, iets wat normaal enkel via Delhaize of Sportline kon.

We willen iedereen klaarstomen om massaal de eerste ploeg te ondersteunen in hun strijd om een noodzakelijke zege.

We verwachten dus alle jeugdspelers met broers/zussen/vrienden vanaf 11.00 uur (later mag uiteraard ook) op het Roeselaarse jeugdcomplex. De eerste ploeg en de ouderraad rekent op jullie!

Vergeet zeker niet uw gratis kaarten aan te vragen bij Hans.

Advertenties