Beste spelers en ouders,

Zoals reeds aangekondigd organiseren we met de ouderraad “ ONS EK* (*Eigen Kweek)” op zaterdag 16 april 2016. De happening start om 11.00h en is afgelopen rond 19.00h.

Met tal van zeskampspelen, stormbanen, uitdagingen, … zullen de spelers vanaf U5/U6 tem U14 en G-Voetbal + broers en zussen worden verrast. Er wordt gewerkt met een vast speelschema per leeftijdscategorie, zodat ieder kind de kans krijgt om alle 5 de parcours af te werken. Met de wedstrijden die een aantal leeftijdscategorieën moeten afwerken die dag, werd rekening gehouden bij het opstellen van het schema.

Voor de U15-U16-U17 en U19 die niet werden opgenomen in het speelschema, wordt een andere leuke activiteit georganiseerd om zo ook hen te bedanken voor hun inspanningen bij de kaasverkoop. We danken alvast alle spelers van de U15 en U16, die een handje komen toesteken op de jeugddag.

Voor de aanwezige ouders en sympathisanten, zorgen we voor tal van vrije uitdagingen, waarvoor de besten worden beloond.

Uiteraard worden alle activiteiten gratis aangeboden en wordt de happening gefinancierd met de opbrengst van de succesvolle kaasverkoop.

Graag doen we bij deze ook een oproep aan alle ouders, die zich willen engageren om een handje toe steken en zo de kinderen een onvergetelijke dag te laten beleven.

Doorlopend kan een drankje en een hapje worden genuttigd om zo onze kas terug te spijzen, zodat we met de ouderraad de jeugd verder kunnen sponsoren.

Verdere info en inschrijfformulieren volgen.

Met sportieve groeten,

De ouderraad.

Advertenties