als ouderraad behartigen we de belangen van de spelertjes in verband met alles wat niet met het sportieve te maken heeft. We zijn van mening dat de vereniging “KSV Roeselare” meer kan bieden dan enkel een goede voetbalopleiding.

Daarom staat onze eerste activiteit “Jeugddag : Spel zonder grenzen” reeds ingepland op zaterdag 16 april ( prik deze datum zeker al vast in jullie agenda ).

Dit kan spijtig genoeg niet zonder het nodige startkapitaal. Daarom organiseren we deze kaasverkoop om er zo een spetterende dag van te maken.

Natuurlijk worden jullie inspanningen nog eens extra beloond door :

  • Voor de 10 spelers die het grootste bedrag kunnen bekomen, staat een leuke verrassing te wachten samen met de mannen van de eerste ploeg.
  •  Per leeftijdscategorie wordt een gemiddelde opgemaakt en de ploeg die het meest verkocht. Ook voor hen ligt een extraatje klaar.

Graag het uitgedeelde formulier en cash geld terug bezorgen tegen ten laatste 29 februari aan de trainers, afgevaardigden of leden van de ouderraad, zodoende we de levering tegen 21 maart kunnen voorzien.

Advertenties